miercuri, 15 octombrie 2008

Ultima zi de concediu: ATENA

In ultima zi de concediu a fost perfect.
Chiar daca am plecat din statiune la ora unu noaptea si am ajuns la 7 in Atena, totul a fost super. La 7 am ajuns in portul Pireu, apoi ne-am indreptat spre Acropole.
Din fericire am fost printre primele grupuri de turisti care au ajuns la Acropole si am reusit sa ne facem poze si sa admiram monumentele.
Vazusem Acropolele doar in vederi, pe net sau la televizor si cand am ajuns acolo totul parea ireal.

Dupa ce am vizitat Acropolele am pornit spre centrul Atenei, in fata Palatului Parlamentului unde avea loc schimbarea de garzi. Nu m-a impresionat prea mult. Mai interesant a fost dupa schimbarea garzilor cand am hranit porumbeii si erau atat de infometati sau de blanzi incat stateau pe noi. :)

Trebuie sa mentionez ca in drum spre Palatul Parlamentului am fost intr-un faimos cartier al Atenei (cartierul Plaka) de unde am vrut sa imi cumpar un parfum. Am intrat intr-un magazin imens de unde am incercat sa aflu diverse informatii despre produse, dar din pacate acele fete minunate, din centrul Atenei, din unul dintre cele mai cunoscute si faimoase si nemaipomenite magazine din Atena NU STIAU ENGLEZA... DELOC. Din fericire pentru profitul magazinului am cumparat pana la urma un parfum si am plecat fara sa ma mai uit inapoi.

Marius spune ca...

Niciun comentariu: