sâmbătă, 20 septembrie 2008

Trenuri private

Ati mai auzit pana acum de trenuri private?
Eu am vazut pentru prima data in viata mea pe tabela din gara care anunta plecarie scris tren privat-biletele se cumpara din tren. De atunci ma tot macina curiozitatea sa vad cum arata acel tren privat, cat costa biletul, si ce inseamna defapt TREN PRIVAT.
Asa ca impreuna cu Marius am hotarat sa facem o mica cercetare de teren. Voi veni cu mai multe informatii cand vom finaliza cercetarea.

Calatorie placuta!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pai hai sa-ti spun despre un TREN PRIVAT. Firma REGIOTRANS are asemenea trenuri personale dar si unul in regim accelerat ( nu stiu daca mai este ) pe ruta BRASOV-CONSTANTA. acest tren este compus din doua automotare second hand de generatie foarte veche, pe care Caile Ferate Franceze le scot la casare din cauza ca nu respecta cerintele U.E. in cee ce priveste calitatea si confortul. Nu sunt dotate cu aer conditionat, scaunele sunt incomode si sunt uzate moral si tehnic. La noi..merge, ca de ! Poate sunt ceva interse la mijloc, ca pe reteaua CFR sa circule trenuri si vehicole construite prin anii 1960-1965 sau '70. Daca era sa achizitioneze trenuri din generatia anilor 2000 De ce nu au facut-o ? COSTA NENICA.