marți, 27 mai 2008

Marius spune:

Ma gandeam sa incep sa scriu urmatorul meu post, care, bineinteles, este programat de ceva timp si nu prea am avut inspiratie. Pana azi.
Ma ratacesc prin ganduri si meditez la ceea ce as putea scrie... Cred ca, cineva a strigat deja un "tring!!!"; s-a aprins un beculet, s-a facut lumina si... mai stingeti ba luminile alea ca deja orbesc!
Am onoarea sa va prezint una din cele mai noi achizitii ale mele, cu care, asta vara am debutat in Statiunea Mamaia, langa hotel Perla. Ei bine, ce face si cum functioneaza aceasta prostioara mica cu cerculete? Poate fi numita ca si "perpetuum mobil", doar ca este in dimensiuni mai mari si este folosita o persoana pentru a o distra si a simti adrenalina.
Initial, este vorba de 3 cercuri concentrice, fiecare cerc se invarte pe axa lui de desfasurare. Nu consuma nici un fel de energie (mecanica, electrica), motoare, baterii.
Este cat se poate de simplu si 100% sigura si comfortabila. Este dotata cu accesorii care te vor face sa te simti in siguranta, iar senzatia va fi una de "plutire printre nori".
Uiti complet de tine si incepi sa visezi. Este uimitor cat de repede incepi sa simti un gol in stomac, care te face mai puternic, mai curajos, dar niciodata nu vei ameti si nu vei avea probleme cu stomacul... Si vei mai vrea inca o data.. si inca o data!
Sute de copii au incercat cerculetele si au ramas placut impresionati, au informat si alte persoane de varsta lor.
Pot sa ma laud cu aproximativ 4.000 de oameni, din toate categoriile de varsta care au trecut prin aceste cercuri.
Greutatea maxima pe care o suporta este de 110 kilograme, o inaltime de minim 1 metru si maxim 1.90 metri. Cercurile sunt amplasate pe o platforma cu roti, care usureaza deplasarea si in alte locuri (parcuri de distractie, balciuri, etc.). In continuare veti gasi o mica prezentare, si un link, pentru o prezentare mai ampla:

cercurimamaia.go.ro

2 comentarii:

Unknown spunea...

interesanta "masinarie" auto propulsata..am mai vz un filmulet cu un coleg de-al nostru care a testat-o:))

de unde ai achizitionat-o ?si in cat timp ai amortizat-o ?

Anonim spunea...

E chiar tare chestia asta. Testat!